ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Θαυμάστε του συνεργάτες του Πρωθυπουργού - Σε τι διαφέρουν από τους Κασιδιάριδες;

Ο Χρ. Λαζαρίδης επιμένει στη «θεωρία των δύο άκρων» - Τα σχόλια του ΣΥΡΙΖΑ 

Τα σχόλια του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις απαράδεκτες δηλώσεις του συνεργάτη του πρωθυπουργού.
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού εμφανίστηκε το πρωί στην τηλεόραση του Mega, για να «καταδικάσει» τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής και να περάσει γρήγορα γρήγορα στην επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και στη διατύπωση της «θεωρίας των δύο άκρων», που επανέλαβε και σε ενημέρωση κοινοβουλευτικών συντακτών. 

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενος ότι με τις δηλώσεις στελεχών του κατά καιρούς «ρίχνει λάδι στη φωτιά» της πολιτικής πόλωσης. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα «γουναράδικα» αλλά και να επιτεθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε για «ομάδες κρούσης» από δύο πλευρές, πιστός στην επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.
Στον Χρ. Λαζαρίδη απάντησε ο Δημ. Στρατούλης που παρευρίσκονταν στη συζήτηση, τονίζοντας πως «είναι λάθος η ΝΔ να εξομοιώνει το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή διότι έτσι τους δικαιώνετε κ. Λαζαρίδη. Συκοφαντείτε τον ΣΥΡΙΖΑ και αθωώνετε αυτούς που σκότωσαν τον 34χρονο».

Πληροφορίες από tvxs.gr όπου και το σχετικό βίντεο:




Σχόλιο: Όσο για το ερώτημα του τίτλου ως προς  σε τι διαφέρουν από τους Κασιδιάριδες : Απλώς αυτοί φοράν κουστούμια ενώ οι άλλοι μαύρα μπλουζάκια με αγκυλωτό σταυρό και στολές παραλλαγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου