ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αιρετοί - «μπουμπούκια» του Αντώνη Σαμαρά

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριζε τους νεοδημοκράτες αιρετούς, οι οποίοι καταδικάστηκαν για σοβαρότατα αδικήματα

Θίχτηκαν, λέει, στη Νέα Δημοκρατία από την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στους διεφθαρμένους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι εκπρόσωποι της καταρρέουσας κυβέρνησης αντέδρασαν.

Λογική είναι η αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και η υποστήριξη που παρέχει σε  διεφθαρμένους "τοπικούς άρχοντες", αν σκεφτεί κανείς ότι πολλούς από αυτούς έχει στηρίξει δημόσια ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνη Σαμαράς και ο κάθε ένας από αυτούς συνέβαλε στην τελευταία εκλογική νίκη της ΝΔ. Πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται από τα σπλάχνα της Νέας Δημοκρατίας και έχουν καταδικαστεί για πολύ σοβαρές υποθέσεις, όπως ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια για το αδίκημα της υπεξαίρεσης και ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές είχε οριστεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ ως επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του κόμματος στη βόρειο Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης, ο οποίος συν τοις άλλοις είχε δηλώσει ότι η Νέα Δημοκρατία είναι συγγενές κόμμα με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, καταδικάστηκε για παράβαση καθήκοντος και εξέπεσε του αξιώματος του περιφερειάρχη.

«Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης» δήλωνε το 2011 στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Σαμαράς για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, μόνο που η δικαιοσύνη εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον σημερινό πρωθυπουργό με τις αποφάσεις της. Σε άλλο του ταξίδι στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς είχε πλέξει το εγκώμιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον οποίο, όπως προαναφέρθηκε, στη συνέχεια επέλεξε και ως εκλεκτό για να αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ στη βόρειο Ελλάδα..

Δεν έχει περάσει καιρός, επίσης, όταν γνωστό στέλεχος της ΝΔ και αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου συνελήφθη για απόπειρα εκβίασης και δωροδοκίας, ενώ ποιος δεν θυμάται τον δήμαρχο Κιλκίς, επίσης στέλεχος της ΝΔ, ο οποίος χορηγούσε χιλιάδες δελτία αναπηρίας ζημιώνοντας το δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ. Και ο κατάλογος, βέβαια, με τους αιρετούς της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις διαφθοράς, διασπάθισης δημοσίου χρήματος, σε καταχρήσεις και σε κομπίνες είναι μακρύς.

Δείτε τα βίντεο με τον Αντώνη Σαμαρά να αποθεώνει τους καταδικασμένους και μη (αλλά μπουμπούκια) νεοδημοκράτες εκλεκτούς του για την τοπική αυτοδιοίκηση.














- See more at: http://left.gr/news/oi-airetoi-mpoympoykia-toy-antoni-samara#sthash.ozZyy16M.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου