ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ – ΑΡΙΔΑΙΑ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ


Την Κυριακή 24 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Βουλευτού Αθήνας και Υπεύθυνης Διεθνών σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
  • Στην Έδεσσα πραγματοποιήθηκε Λαϊκή Συνέλευση στην αίθουσα της Νομαρχίας με μεγάλη προσέλευση πολιτών.                                                                               

  • Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε :
-       παρουσίαση από την Νομαρχιακή Επιτροπή των αξόνων δράσης για τον Νομό
-        ανάλυση των πολιτικών εξελίξεων, της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την έξοδο από την κρίση και τις προγραμματικές θέσεις για την Κυβέρνηση της Αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ από την Ρένα Δούρου. Ακολούθησε συζήτηση στην οποία αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος και προβληματισμός.   
        Δείτε βίντεο με τις εισηγήσεις της εκδήλωσης:




  • Στην Αριδαία έγινε συνάντηση της Ρένας Δούρου και κομματικών στελεχών του Νομού με τον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους Αλμωπίας, την συντονιστική επιτροπή του μπλόκου των αγροτών στο μπλόκο της Αλμωπίας, εκπροσώπους του ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Στην διάρκεια της συζήτησης αναδείχτηκαν τα προβλήματα και τα αιτήματα των αγροτών, το μεγάλο πρόβλημα της υποβάθμισης της Αλμωπίας με την απομάκρυνση Υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους Δημότες ( ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, πιθανά Πυροσβεστική, Δασαρχείο κλπ) , τα προβλήματα που θα υπάρξουν στους ηλικιωμένους και τα ΑΜΕΑ από την κατάργηση του κοινωνικού προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» και την αντικατάσταση του από άλλο πρόγραμμα που ούτε τους εργαζόμενους διασφαλίζει αλλά μειώνει σε δραματικό βαθμό και τους ωφελούμενους ( σε μόλις 6 από 410 στην Αλμωπία), κλπ




  • Στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του γραφείου της Τοπικής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Γιαννιτσών. Η Ρένα Δούρου ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και στην συνέχεια έγινε συζήτηση με τους πολίτες των Γιαννιτσών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου