ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στον Π. Ψωμιάδη

Την απάντησή του στον επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της Ν.Δ. στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτη Ψωμιάδη, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του κόμματος και του Αλέξη Τσίπρα, αφήνοντας αιχμές και για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σε ανακοίνωση του τονίζει ότι «ο κ. Ψωμιάδης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», υπενθυμίζει ότι «ο κ. Ψωμιάδης είναι περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σε αργία επειδή καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή, ενώ εκκρεμούν και άλλες δικαστικές υποθέσεις εις βάρος του», και σημειώνει:

«Αυτοί, λοιπόν, ίσως είναι οι ισχυροί λόγοι που ο κ. Σαμαράς τον έθεσε επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Ν.Δ στη Βόρεια Ελλάδα. Ο κ. Ψωμιάδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει για διαφάνεια και θέματα χρηματοδότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ δεν είναι "κουμπάρος" κανενός, ούτε αντιπρόσωπος καμιάς SIEMENS. Εμείς θα επιμείνουμε στην πολιτική αντιπαράθεση, προβάλλοντας την εναλλακτική μας πρόταση και ζητώντας από το λαό να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου