ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Πολίτες της Πέλλα,
το ιστορικό εκλογικό αποτέλεσμα της 6η Μάη συνιστά κατάρρευση της πολιτικής του μνημονίου και της υποτελούς δανειακής σύμβασης, ανατροπή του δικομματισμού. Οι δυνάμεις που ψήφισαν τα μνημόνια και τη δανειακή σύμβαση είναι μειοψηφία στην κοινωνία.  Ο λαός μας στήριξε  τα όνειρα και τις ελπίδες του στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο νικητής των εκλογών κι ας κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν  ακόμα τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Η ενωτική πρότασή μας για συγκρότηση αριστερής κυβέρνησης βρέθηκε στο επίκεντρο της προεκλογικής περιόδου και κέρδισε την αποδοχή ενός μεγάλου κομματιού των ψηφοφόρων. 

Έχουμε απόλυτη επίγνωση ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, η πολιτική που έχει επίκεντρο τις ανάγκες των πολιτών κι όχι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων κέρδισε μια μεγάλη μάχη, όχι όμως τον «πόλεμο».

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους  πολίτες της Πέλλας που συναντήθηκαν στην κάλπη με το ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ. Τους διαβεβαιώνουμε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας  για να εκφράσουμε τα αιτήματά τους. Θέλουμε, επίσης, να απευθυνθούμε και στους  πολίτες  που επέλεξαν άλλα ψηφοδέλτια να τους πούμε πως θα είμαστε στο πλευρό τους σε δίκαιους  κοινωνικούς αγώνες και διεκδικήσεις. Τους καλούμε να μελετήσουν  την  πολιτική  πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για διέξοδο από την κρίση ενωτικά κι αριστερά
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη, τους φίλους και τις φίλες του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ που έδωσαν με όλες τις δυνάμεις τους την εκλογική μάχη για να καταφέρουμε να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα που ανοίγει νέους δρόμους ελπίδας για το λαό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου