ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα από την Έδεσσα: Να γίνει η αγανάκτηση ψήφος ανατροπής

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα στην Έδεσσα 
φωτ: http://www.tastv.gr/
Την Τρίτη το απόγευμά - παρά την συνεχή βροχή που έπεφτε ολόκληρη την διάρκεια της ημέρας - πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ανοικτή πολιτική ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα στον πεζόδρομο Έδεσσας. Μία ομιλία στην οποία ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες του νομού να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτηση σε χρήσιμη ψήφο ανατροπής και ανασυγκρότηση, να στηρίξουν με την ψήφο του,  τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε ο νομός μας να αποκτήσει επιτέλους, γνήσιες και καθαρές φωνές εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι μόνο χωρίς τη μνημονιακή συγκυβέρνηση μπορεί να υπάρξει ελπίδα και προοπτική στον τόπο και επέμεινε στο σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών: "Η μόνη λύση είναι η Αριστερά".
Η στήριξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την μόνη εγγύηση ώστε να γίνει αναδιανομή του πλούτου, να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο και οι καταθέσεις δισεκατομμυρίων του εξωτερικού,  να ληφθούν μέτρα για τους χιλιάδες άνεργους του μνημονίου, να σταματήσουν τα παιδία μας έχοντας δύο και τρία πτυχία να φεύγουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση εργασίας, η ψήφος στα ενωτικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πίστη στο μέλλον αυτής της χώρας πίστη στο μέλλον των παιδιών μας. 
Ιδιαιτέρα συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου που παρόλο την συνεχή βροχόπτωση παρακολούθησε με ενδιαφέρον και προσοχή την ομιλία χειροκροτώντας θερμά τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα ο οποίος από την Έδεσσα έδωσε μήνυμα ανατροπής αλλά και εμπεριστατωμένες προτάσεις διακυβέρνησης για να υπάρξει ελπίδα και προοπτική στον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου