ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Bοήθεια στο Σπίτι SOS!!!!!!!

Μετά από 13 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας των προγραμμάτων «βοήθεια στο σπίτι» συνεχίζει η πολιτεία να μην αναγνωρίζει ότι εξυπηρετούνται πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Την στιγμή που κοινωνικά προβλήματα γιγαντώνονται η πολιτεία επιλέγει να αφήσει έκθετα τα κοινωνικά στρώματα που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Η εφαρμογή αυτής της πολιτικής της εγκατάλειψης θα μεταφέρει την δυστυχία στην ελληνική οικογένεια.

Η κυβέρνηση με τις νέες ρυθμίσεις για τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα, περικόπτει χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν πραγματικές ανάγκες φροντίδας, κάνει τους εργαζόμενους «κυνηγούς» ανέργων, ενώ είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα την πληρώσουν και οι ίδιοι, γιατί θα μείνουν άνεργοι και οι συμπολίτες μας θα στερηθούν αυτών των υπηρεσιών που τις έχουν ανάγκη.
Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με μια λογιστική αντίληψη για το τι θα εξοικονομήσει απ' αυτές τις περικοπές χωρίς να υπολογίζει την κοινωνική ερήμωση που δημιουργείται.
Μοναδική λύση για τους εργαζόμενους είναι να αγωνιστούν για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, που θα οξύνει ακόμη περισσότερο τα προβλήματα και τα αδιέξοδα στην ελληνική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου