ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι εργολάβοι της καταστολής

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επιστολή που φέρεται να έστειλε η Πανελλήνια Ένωση Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (Π.Ε.Δ.Μ.Ε.Δ.Ε.) στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, δηλώνοντας την προθυμία των μελών της να αναλάβουν τα ... κατασκευαστικά έργα που προκύπτουν από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων και κατασκευή φράχτη στον Έβρο. 
Σύμφωνα με την επιστολή, η οποία στάλθηκε στις 12 Γενάρη και υπογράφεται από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα, η η Ένωση "δηλώνοντας έτοιμη να αναλάβει τα έργα που μετά τις αναγγελίες σας για την άμεση ανάγκη επισκευής στρατοπέδων για την υποδοχή μεταναστών, καθώς και για την κατασκευή τείχους προστασίας συνόρων, λόγω του επείγοντος της κατάστασης, επιθυμεί να θέσει τα μέλη της, μικρές και μεγάλες εργοληπτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, στην υπηρεσία της Πολιτείας προκειμένου να συνδράμουν με όσα μέσα μπορούν στην επίτευξη του δύσκολου αυτού έργου."
"Όπως και στο πρόσφατο παρελθόν, η Διοίκηση της Ένωσης καθώς και τα μέλη της, με την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία που διαθέτουν (μηχανικό εξοπλισμό - έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό) τίθενται στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουν στους στόχους του Υπουργείου σας για την καλύτερη και ταχύτερη ολοκλήρωση των ως άνω έργων", καταλήγει η επιστολή.
Πηγή : http://www.alterthess.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου